De Witte Molen

De Witte Molen

FCSMB organiseert bij elke thuiswedstrijd van ons 1ste elftal een 3-gangen diner, met als topsuggestie paling in het groen, ons gekend streekproduct aan de zeer democratische prijs van 38€ pp incl. inkomticket!

Deze verzorgde diners lokken niet alleen voetballiefhebbers maar culinaire fijnproevers naar ons restaurant. Ideaal om uw vrienden, familie en relaties uit te nodigen.

Ons diner start 2u voor aanvang van de match met een warme ontvangst en bruisend aperitief in een gezellig afgezonderd deel van onze kantine, De Witte Molen.

Nadien krijgt u verse soep en aansluitend onze paling in’t groen als hoofdgerecht opgediend aan tafel. Eindigen doen we met een dessert welk u wordt aangeboden samen met een koffie en eventueel digestief, dit alles nog voor aanvang van de wedstrijd.

Dit verzorgde diner wordt u aangeboden aan de uiterst scherpe prijs van 38€ per persoon (excl. dranken tijdens diner), inkomticket inbegrepen.

Voor mensen die geen paling lusten, is er een lekker aangepast alternatief mogelijk. Ook voor kinderen hebben we, indien gewenst, een aangepast menu.

Wees er steeds snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Reservatie, ten laatste vóór donderdagavond 19 uur in week thuiswedstrijd, via volgende contactpersonen:

Croes Alois: 0476/25.32.83

De Kunst Pierre: 0475/29.88.87